P10P: elf lip shine

10.02.2016 kl. 01:54

Varför är e.l.f. lip shine med i Project 10 Pan?
Det här är en av de produkterna i P10P som jag faktist inte gillar alls. Men eftersom jag någongång i tiden gjort mig mödan att beställa det så känner jag viss plikt i att också använda upp det. Det är en jättefin nyans (Pink Kiss) och det har solskyddsfaktor 15 och om jag inte kommer helt fel ihåg så vill jag minnas att det är återfuktande också. MEN det är så fruktansvärt klibbigt och kletigt att det är obehagligt att ha på läpparna.

Hey ya! I will give you another chance!

 

//Mima

 

Morjens!

Jag heter Mima och jag är intresserad av hälsa, skönhet och fotografering samt att gå omkring på loppisar.
På denna blogg kan du läsa om produktrecensioner, AVON och mina personliga tips och trix. Det är inte helt omöjligt att du får ta del av min vardag också.

Jag är AVON-konsult sedan Februari 2014 och har du frågor om märket eller hur du beställer kan du skicka dem till mimahellsberg[at]hotmail.com

Jag är 24 år, lillasyster, faster, evighetsstuderande och typ ganska kreativ.

25.12.2015