Te

12.01.2016 kl. 21:20

En del av er vet att Clippers är mitt favoritmärke vad gäller te.
Nu tänkte jag tipsa er om två teer som jag själv tycker väldigt mycket om. Dessa kostar mellan 2,80-4,00€ beroende på var man köper dem.

 Echinacea grönt te med smak av citrus. Förpackningen innehåller 20 oblekta tepåsar. Jag är själv riktigt överraskad över att jag gillar just det här teet eftersom jag oftast ogillar teer med smak av apelsin och detta innehåller både lime och apelsin men det var ett väldigt fräscht och uppiggande te!

Innehåll: grönt te, echinacea purpurea-rot, naturligt smakämne av lime och apelsin.

Det andra teet heter Light and elegant och innehåller 26 oblekta tepåsar. Det här är ett vitt te som är väldigt milt och gott, det smakar inte mycket av någonting alls och är ett te som de flesta gillar.

Innehåll: tebuskens skott

Köper ni era teer baserat på rekommendationer, förpackningens layout eller innehåll?

//Mima

Kommentarer (2)
Hej!

Vi är två psykologstudenter vid Uppsala universitet som ska skriva vår examensuppsats. Studien kommer att handla om negativ kroppsuppfattning och vi kommer att testa en mindfulnessbehandling. Just nu söker vi deltagare till detta och vi undrar om du skulle vilja hjälpa oss med det genom att skriva om vår studie i ett inlägg på bloggen?

Mvh/ Karin och John
mindfuluppsala@gmail.com15.01.16 kl. 12:29
Jag köper oftast liptons (?) gröna teer. Brukar pröva allt möjligt, men grönt te och roiboos brukar ju sägas vara nyttigast, så dricker mest sånt. Dricker ju inte kaffe och vill inte ha koffein alls, och det finns det ju mest av i svart te av de olika teerna. Så sånt tänker jag mest på, men sen får det väldigt gärna vara ekologiskt och fairtrade också. :)
Sara15.01.16 kl. 13:49

Morjens!

Jag heter Mima och jag är intresserad av hälsa, skönhet och fotografering samt att gå omkring på loppisar.
På denna blogg kan du läsa om produktrecensioner, AVON och mina personliga tips och trix. Det är inte helt omöjligt att du får ta del av min vardag också.

Jag är AVON-konsult sedan Februari 2014 och har du frågor om märket eller hur du beställer kan du skicka dem till mimahellsberg[at]hotmail.com

Jag är 24 år, lillasyster, faster, evighetsstuderande och typ ganska kreativ.

25.12.2015