Rock that look

29.12.2015 kl. 13:35

På juldagen var det inflyttningsfest och utgång. Det blev en lång kväll på krogen eftersom vi gav oss iväg dit ganska tidigt. Jag hade en väldigt bra feelis och trots att jag inte lyckades med min ögonsminkning så lyckades jag ändå sätta fast lösfransar rätt så bra (tog bara två försök, hehe)!

Här kommer bilder på sminkningen.Just nu har jag så ljus hy att jag är tvungen att använda concealer som foundation i hela ansiktet för både min foundation och BB-kräm är för mörka just nu (trots att båda är i ljusaste nyansen som finns). Jag blir nog tvungen att gå och titta på stan om det finns en typ vit foundation ;)

Under kvällen var det hela två personer som frågade om jag gjort fransförlängning eller om det var lösögonfransar (score!).

Sminkningen blev alltså intensivt lila även om den ser ganska grå ut på bilderna.Jag addade också mycket glooow.

Jag har inte funnit den perfekta highlightern än men jag har hittat en riktigt bra, elfenbensvit, skugga från Lindex som jag highlightar med. Kan göra ett eget inlägg om den om någon är intresserad?

Kommentarer (2)
Riktigt snygg sminkning! :) Man blir så nöjd när man får lösögonfransarna på plats utan att klåpa sig för mycket haha ;) Har börjat använda oftare just så man får övat också :)
Nina31.12.15 kl. 15:22
ohh :D kommer du ihåg på halloween så vi höll på med ögonfransarna damnn!! :D men jag ser mycket framgång med din sminkining jätte nice.. o så där för utekvällar - puss
bebo17.01.16 kl. 13:49

Morjens!

Jag heter Mima och jag är intresserad av hälsa, skönhet och fotografering samt att gå omkring på loppisar.
På denna blogg kan du läsa om produktrecensioner, AVON och mina personliga tips och trix. Det är inte helt omöjligt att du får ta del av min vardag också.

Jag är AVON-konsult sedan Februari 2014 och har du frågor om märket eller hur du beställer kan du skicka dem till mimahellsberg[at]hotmail.com

Jag är 24 år, lillasyster, faster, evighetsstuderande och typ ganska kreativ.

25.12.2015