Månadens tomma

28.12.2015 kl. 19:41

Trots att jag är inne i en jobbig period nu och helst bara vill skriva av mig om de svåra sakerna så tog jag mig lite kraft inför att skriva ett Månadens Tomma-inlägg.
Jag har inte varit så duktig på att ta slut produkter denna månad heller-men 2016 kan ju bli annorlunda, eller hur!AVON naturals shimmering winterberry & shea body lotion tillhör toppen av återfuktande body lotions enligt mig. Doften var god och som sagt, produkten återfuktade huden men jag hade gärna sett att produkten fanns i en version utan glitter också! Kan varmt rekommendera denna men skulle inte köpa igen p.g.a. glittermängden.

AVON magiX face perfector SPF20. Jag trodde detta var en produkt som skulle ge lyster åt huden (tanken uppstod utgående från den shimriga förpacknigen med holo-detaljer) men så var inte fallet. Dessutom rullar denna kräm runt under makeup-basen plus att den luktar konstigt. En värdelös produkt enligt mig-kommer inte att köpa igen!

WELLA professionals stay styled finish är ett hårspray i reseformat. Riktigt bra produkt tycker jag. En sån här liten flaska är behändig både i handen och i väskan ;) Räcker länge åt mig som inte använder hårstylingsprodukter riktigt varje dag. Skulle absolut köpa igen!

DERMOSIL Vitamin E deo stick ligger på delad 1:a plats med Herbinas aluminiumfria deo-roll on! Detta är en stor-stor favorit och jag rekommenderar verkligen denna till alla därute som föredrar aluminiumfri deo! Kostar dessutom endast lite på 6€ och doftar milt. Ska absolut köpa igen!

LEMON JUICE & GLYCERINE hoitava suihkusaippua puuvilla hade jag läst en recension om och tänkte att jag skulle prova men jag har kommit fram till att jag ÄR nog ganska kräsen när det gäller dofter. För jag gillade inte alls doften på denna duschkräm. Hur skall bomull dofta egentligen? Jag hade för mig att det skulle dofta naturligt men det fanns ingenting naturligt i denna doft, tyvärr. Det sista från tuben fick bli handtvål istället. Kommer inte att köpa samma duschtvål igen.

Är någon av produkterna bekant för dig?

 

 

 

Kommentarer (1)
Hej, några tips (?) efter att ha läst ett par av dina inlägg: du kunde kanske satsa på att analysera mer kring vad produkterna innehåller (ex. om det finns mikrohiukkasia som kan vara skadliga för Östersjön) och vad de är ämnade för/vad de fungerar bra i för användning, än att alltid koncentrera dig på lukter/dofter. Det är ju trots allt så, att var och en tycker olika saker doftar olika. Därför är det inte sååå stor skillnad för någon som läser att veta vad en tvål doftar (förutom om det på riktigt är himmelriket eller spya på burk förstås).

En annan grej jag funderade kring var att det skulle vara bra om man visste vilken hudtyp/hårtyp du har och vad du då köper till just den typen. Det är ju meningslöst för dig att testa t.ex. något som är menad för fet hud ifall din hud är torr o.s.v. Då kan sådana med samma hudtyp lättare hitta rätt.

Roligt att du hittat ett ämne du gillar att skriva om.

ps. Funderat på att testa naturliga produkter för hud- och hårvård? Sådant är jag personligen mest intresserad av att läsa om. Då menar jag alltså användning av sådant som går att äta/dricka också.
pop30.12.15 kl. 00:26
Hej pop och tack för din kommentar! Jag skall absolut jobba mer på att analysera vad produkter innehåller och har även flera gånger funderat på att infoga ett foto över inci-listan i inläggen. Jag skall också försöka komma ihåg att nämna i inläggen vilken hud- och hårtyp jag har då jag skriver om en produkt som rör dessa. Jag är själv väldigt intresserad av att testa naturliga produkter för hud-och hårvård. Plus att jag faktiskt några gånger också funderat på om jag skall recensera nåt intressant jag köpt från hälsokostaffärerna. Tack för dina råd och jag skall försöka följa dem hädanefter! Det kunde bli mitt nyårslöfte ;)
31.12.15 12:43

Morjens!

Jag heter Mima och jag är intresserad av hälsa, skönhet och fotografering samt att gå omkring på loppisar.
På denna blogg kan du läsa om produktrecensioner, AVON och mina personliga tips och trix. Det är inte helt omöjligt att du får ta del av min vardag också.

Jag är AVON-konsult sedan Februari 2014 och har du frågor om märket eller hur du beställer kan du skicka dem till mimahellsberg[at]hotmail.com

Jag är 24 år, lillasyster, faster, evighetsstuderande och typ ganska kreativ.

25.12.2015