P10P: elf lip shine

Varför är e.l.f. lip shine med i Project 10 Pan?
Det här är en av de produkterna i P10P som jag faktist inte gillar alls. Men eftersom jag någongång i tiden gjort mig mödan att beställa det så känner jag viss plikt i att också använda upp det. Det är en jättefin nyans (Pink Kiss) och det har solskyddsfaktor 15 och om jag inte kommer helt fel ihåg så vill jag minnas att det är återfuktande också. MEN det är så fruktansvärt klibbigt och kletigt att det är obehagligt att ha på läpparna.

Hey ya! I will give you another chance!

 

//Mima

 

10.02.2016 kl. 01:54

P10P: Depend nagellack Nr 419

Varför är detta nagellack med i Project 10 Pan?
För att det är ett jättefint mörklila lack som tyvärr blivit mycket lite använt. Orsaken till att jag inte använt det så mycket är för att det ser helt annorlunda ut i flaskan än det gör på naglarna.


I flaskan ser det rätt så rött ut medan det på naglarna, efter applicering av ett lager ser svagt lila ut med skiftningar i grönt och efter två lager är heltäckande mörklila. På naglarna kommer det där blåa skimret (som synns i flaskan) inte alls fram.

Det är inget fel på lacket i sig, därför skulle jag vilja använda det lite mer nu, passa på liksom, innan de där pastelliga färgerna kommer med våren.

//Mima

09.02.2016 kl. 01:47

#Project 10 Pan

För någon vecka sedan samlade jag ihop produkter som jag tänker ha i en Project 10 Pan här på bloggen.

 

Syftet med Project 10 Pan är att ta slut på valfritt antal (härmed 10) produkter under en viss tid. Endel väljer att t.ex. 8/10 produkter skall vara slut inom 10 månader medan jag kör på att fr.o.m ca 1.2.2016 skall jag ha tatt slut på 10 produkter till årets slut. Detta för att motivera mig att använda de skönhetsprodukter jag redan har och inte köpa nytt innan det andra är slut.

Här kommer första inlägget med en översiktsbild över vad jag har med i min Project 10 Pan!


Inglot ögonskuggskvartett
MSCHIC Rouge "hattara"
Depend nagellack  Nr. 419
NYX Born to glow liquid illuminator "sunbeam"
Oriflame the One colour impact "Rose gold"
Avon colortrend lip balm "pink pucker"
IsaDora eye shadow trio "81 cool browns"
Rimmel eye pencil "011 sable brown"
e.l.f. super glossy lip shine "pink kiss"
Wet n wild CoverAll cocealer palette

Bara för att produkterna är med i P10P så betyder det inte att jag inte skulle gilla dem. Endel produkter har varit bortglömda, andra har jag inte använt på grund av att nyansen inte varit som jag tänkt mig, endel ogillar jag lite på grund av koncistens eller nåt liknande.

Jag tänker uppdatera en gång i månaden typ nångång kring dag 10 varje månad. Innan det hinner bli dags för första uppdateringen så tänker jag presentera alla produker i enskilt inlägg och berätta varför jag valt den med i P10P.

Hoppas att Du är lika ivrig på detta projekt som jag!


 

08.02.2016 kl. 20:32

Morjens!

Jag heter Mima och jag är intresserad av hälsa, skönhet och fotografering samt att gå omkring på loppisar.
På denna blogg kan du läsa om produktrecensioner, AVON och mina personliga tips och trix. Det är inte helt omöjligt att du får ta del av min vardag också.

Jag är AVON-konsult sedan Februari 2014 och har du frågor om märket eller hur du beställer kan du skicka dem till mimahellsberg[at]hotmail.com

Jag är 24 år, lillasyster, faster, evighetsstuderande och typ ganska kreativ.

25.12.2015