Ett Anti-Tips

Här kommer ett anti-tips på en rengöringsprodukt:Det här är bomullsrondeller (eller vaddlappar som jag kallar dem) och jag vet inte om det är ett måndagsexemplar eller vad som har hänt vid tillverkningen av dessa men jag rekommenderar att ni INTE köper från detta märke. Jag har inte själv köpt dessa, jag har fått dem och jag märkte nyss att det varken står text på finska eller svenska på förpackningen så detta verkar komma från nåt sydeuropeiskt land.

Men ialla fall, orsaken till varför ni inte skall köpa dessa: De innehåller plastbitar! Det var inte bara en eller två vaddlappar utan typ var tredje som jag använde rev på huden och kändes sträv och då jag kollade så jo tammifan, där fanns ibland trådar, ibland bitar av hårt plast bland vadden. Det var riktigt obehagligt faktist! Plasten var dessutom blå eller gul, så man börjar ju undra att vad är det för plastprodukter som tillverkas på samma ställe som de här vaddlapparna?!

 

16.11.2015 kl. 14:27

Morjens!

Jag heter Mima och jag är intresserad av hälsa, skönhet och fotografering samt att gå omkring på loppisar.
På denna blogg kan du läsa om produktrecensioner, AVON och mina personliga tips och trix. Det är inte helt omöjligt att du får ta del av min vardag också.

Jag är AVON-konsult sedan Februari 2014 och har du frågor om märket eller hur du beställer kan du skicka dem till mimahellsberg[at]hotmail.com

Jag är 24 år, lillasyster, faster, evighetsstuderande och typ ganska kreativ.

25.12.2015