Bloppis

Jag har en hel del smink som ej kommit till användning som jag tänkte lägga ut till försäljning här (och även på ett annat forum) som ett slags blogg-loppis!

Det mesta sminket är bara testat 1 gång, swatchat på handryggen eller använt några gånger tills jag insett att nyansen varit fel etc. Det kan också vara produkter som jag beställt över internet och som inte färgmässigt varit mitt i prick enligt  mina förväntningar.

Alla produkter är under 3cm tjocka vilket betyder att de ryms i ett vanligt kuvert. Till priserna tillkommer postkostnad på 1,50€ (frimärke och kuvert).


Nagelgrejerna är nya och oöppnade.
På bilden finns bl.a.
Solpuder från Sally Hansen, LR-ögonskuggskvartett, Maybelline ögonskuggskvartett, e.l.f. pigmentögonskugga, e.l.f. eyeliners, AVON eyeliner, Lumene glittermascara, L'oréal vattenfast eyeliner och rouge-solpuder palett från e.l.f.


stickers 1€
turkosa caviar-pärlor 1€
vita caviar-pärlor 1€
Lösnaglar medium-längd 2,50€


1€1€/st


2€/st


1€


Sally Hansen 2€
e.l.f. 1€


Den beige skuggan använd ganska mycket, dom andra nyanserna knappt använda. Dessa skuggor kan användas även med fuktad pensel för att få metallic-effekt.
2,50€


2,50€

Kan avhämtas från Ekenäs, annars postas produkterna i bubbelplast i ett vanligt kuvert.
Jag postar ej utanför Finland.

Intresserad av någon produkt?
Maila då till mig på mimahellsberg@hotmail.com
 

08.11.2015 kl. 19:58

Tjingeling!

Häromdagen besökte jag Loppis Trollet. Jag var på jakt efter en grå filt och 2 taklampor. Tror ni jag fann vad jag sökte? NIX. Istället fyndade jag lite andra grejer bl.a.-CD skivorna av Anna Abreu och Lena (Satellite-Lena).
-Crossbody handväska från Lindex som jag spanade in redan då den såldes i butiken.
-Retro bricka från Ikea.
-Plastlöv att dekorera med.


-Klänning med färgglatt, grafiskt mönster som jag tänker sy upp till en topp. Den är från ett för mig okänt märke som heter Outfitters Nation. Känner ni till det?


Sist men inte minst så fyndade jag även denna coola samt festliga t-shirt med strassbeklädd krage! Den kommer från H&M, märkte jag i efterhand.

Ytterligare ett köp jag är riktigt, riktigt nöjd med är inte ett loppisfynd utan ett random fynd från Tokmanni! Jag hittade ett par skor med foderfluff i som kommer bli bueno nu i vinter när det börjar bli kallare.


Check'Em Out!

04.11.2015 kl. 16:30

vem hittar på roliga rubriker?

Ibland kan jag ägna ganska många euro på loppis. Är jag stressad/lessen/deppad kan de bli en del onödiga köp fast nu då det inte klirrar så friskt i pengapungen så tänker jag en, två och tre gånger extra innan jag köper något. Dock kan jag säga att jag haft tur på loppis den här veckan!

Igår gick jag på ett stooort loppis här i Karis (gamla Karisma, vet inte vad det heter nuförtiden) och hittade 4 prydnadsgrejer till mitt företag, alltså rekvisita till mina PartyLite visningar. Det var två stora buketter med tygblommor (typ begonia) och två påsar med semitransparenta ljusblå glas "stenar". Slutpriset landade på 9€ eftersom blombuketterna kostade 3,50€ styck. Tyckte först att det verkade mycket men sen började jag tänka på då jag köpte tygblommor från Halpahalli och att de kostade 1€/stjälk där och det är inte många blommor på dem. 


 

Sen till det jag fyndade på Emmaus idag. ALFAPET, jag har såååå länge velat köpa det men i bokhandlar och varuhus kostar det en förmögenhet (sett ur en studerandes perspektiv!) så jag har bara gått och drömt om att en dag kunna köpa alfapet... Idag hittade jag det för 1€. Vem vill komma och spela alfapet med mig?

Ni som känner mej vet att jag har lite pensionärliga drag, jag älskar korsord och på senare tid har jag känt mig riktigt fixerad vid pussel också. Det är två sysslor som går i släkten. Jag är uppvuxen med pussel och korsord och väldigt fäst vid dem. I några veckors tid har jag sökt efter THE Puzzle, alltså faktist gått och tittat efter ett. Ingen motiv har kännats lockande. Den här tigern med färggranna detaljer runtomkring känns då mitt i prick. 1000 bitars pussel, så spännande!

Men godmorgon yxskaft! Skulle jag inte hitta ett par splitternya träningsshorts också i samband med att jag skulle gå till kassan för att betala? Jodå, det skulle jag. Oberoende om jag använder dom till vardags eller träning så är dom lätt värda de där 3 eurona.

Och så det där lilla som på bilden ligger mellan stenarna och shortsen, det är ett halsband med två silvriga peace-berlocker. Jag tänker ta loss berlockerna och lägga fast dom på ett vänskapsarmband som jag skall laga åt mig själv. Jag är inte så hippieg men jag tycker om peace-symbolen. Halsbandet kostade 50 cent.

Har på två dagar shoppat allt detta för 15€. Tycker ni att jag har betalat överpris?

 

Santasanasquashbanana, Mosh!


 

24.06.2015 kl. 14:32

Loppisrundan som gav frukt

På onsdagen tog jag en sväng till Emmaus loppis, jag hade velat köpa påskiga (blev helt påsktokig plötsligt?) dynvar till prydnadsdynorna i sovrummet men utbudet på sånt var klent.
Dock hittade jag fina snäckor som jag tänker använda som bland annat fotorekvisita och i mina PartyLite ljushållare.
Jag hittade även perfekta plastburken till min Face & Body soap som jag fick efter evenemanget Hälsokväll med Forever. Tack än en gång Sara och Sarah!

Sist men inte minst; jag hittade en bok som verkar väldigt intressant och den heter Makeovermani.


(burken ej med på bilden)
 

Om det finns nån som är intresserad så skulle jag eventuellt kunna skriva en kort recension om boken då jag läst den? :) Säg bara hepp! i sådana fall.

07.03.2015 kl. 10:32

Morjens!

Jag heter Mima och jag är intresserad av hälsa, skönhet och fotografering samt att gå omkring på loppisar.
På denna blogg kan du läsa om produktrecensioner, AVON och mina personliga tips och trix. Det är inte helt omöjligt att du får ta del av min vardag också.

Jag är AVON-konsult sedan Februari 2014 och har du frågor om märket eller hur du beställer kan du skicka dem till mimahellsberg[at]hotmail.com

Jag är 24 år, lillasyster, faster, evighetsstuderande och typ ganska kreativ.

25.12.2015