Mina Favoriter från Forever

Sallu ställde frågan "vilken är din favoritprodukt från Forever?" på sin blogg och jag tänkte nu snabbt gå igenom vilka (japp, plural) produkter som hittills är mina favoriter.

Här kommer de (inte  i rangordning):

Sarah tipsade om den här då det kom fram att jag har tandvärk. Lite skeptiskt provade jag tandkrämen men nu är jag helt fast! Det svider lite i plånboken eftersom den går av på en 10-lapp men helt ärligt talat så vet jag inte om jag någonsin skulle kunna gå tillbaka till vanlig market-tandkräm igen. Smaken är finemang.


Jag är nog lite förtjust återfuktande produkter på bit. Eller skönhetsprodukter på bit överlag. Den här har jag använt för att rengöra ansiktet och till det ändamålet har jag tyckt om den riktigt bra. Lite klibbig känsla på huden en stund efter användning men det försvinner då man smörjer in ansiktet. Doftar riktigt ljuvligt.

 

Håoli måoli mamma mia! Hur har jag inte köpt av dessa drickor tidigare? Den här smaken är bäst. Flere säger att de har hållits friska och krya efter att de börjat dricka aloe gel-drickor. Nu kan jag inte riktigt uttala mig om det eftersom jag inte varit sjuk sedan juni 2014. *peppar peppar ta i trä*. För mig känns det åtminstone tryggt att dricka en eller två shottar av den här då jag känner att jag inte lyckats äta riktigt så varierat som jag borde. Också då jag inte känner lust för grönsaker så känns det okej att ta lite aloe gel-dricka istället. Det är back-up liksom.


Japp, den här har ni fått läsa om förut här på bloggen. Det är helt enkelt en suverän produkt som har många användningsområden. Nu i sommar kommer jag säkert pröva den på solbränd hud. Ett stort tack skall den ha för att den hjälpt mig att få bukt på mina finnar!


En skön rengöringsprodukt som lämnar efter sig ett rent resultat. Den luktar lite konstigt men inte starkt så det är liksom ingenting som stör. Ibland kan produkten svida lite (vid näsborrarna främst åt mig) men det tar jag bara som att produkten verkligen har en inverkan på huden. Den här har också hjälpt till så att mina finnar försvunnit.

 

Alla bilder är lånade härifrån.
P.S. passa nu på att göra ett konto åt er via länken så får ni ta del av mera såsom t.ex. priser. Länken för er till Sarahs och Saras forever-webbutik!

Sådär, det var mina fem favoritprodukter från Forever.

Jag är också nyfiken på dina favoriter! Skriv en rad eller två om en eller fler favoriter från Forever i kommentarsfältet nedan.

19.05.2015 kl. 16:06

Dagens positiva 1/7

Blev utmanad till att skriva valfritt antal positiva saker i sju dagar. Utmanaren är Sallu. Jag antar givetvis utmaningen men tror att dagarna inte kommer komma efter varandra utan lite nu som då ;)

1. Trots att många inskjuknade och inte kunde delta i megapartyt igår tycker jag att det var en lyckad och rolig kväll. Vi fick två nya konsulter under evenemanget!

2. Idag har jag inget annat program än att städa och gå på terapin, en rätt så lugn dag för ovanlighetens skull.

3. Skall nog ta och fota till ett månadens-tomma inlägg idag. Det inlägget kommer komma upp tidigare eftersom jag far på praktik nästa vecka.

4. Solen skiner!


 

23.04.2015 kl. 12:57

utlottning hos Meikin Loppu!

Tänk vilket sammanträffande, i samma veva som jag länkar till Meikin Loppu så visar det sig att hon ordnar en utlottning för att fira 100 registrerade läsare samt att hennes blogg fyller år 10 mars! Så gå in på hennes blogg (skriven på finska) och delta. Vinsten innehåller bl.a. produkter från Oriflame, W7, The body shop, Beauty blender och Essence.
03.03.2015 kl. 21:51

Bloggadresser som fastnat på minnet

Jag kom på att jag kunde länka till mina favorit skönhetsbloggar efter att jag läst ZiiOs inlägg med 25 tips till inlägg när du har bloggtorka.

Där fanns många andra bra tips som jag säkert kommer att dra nytta av, det lönar sig för er att gå in och kika också!

NaturligtvisNaturligt skriver om allt som är skönhetsrelaterat. Finns en härligt lång lista med kategorier att klicka sig igenom.

Sentenced to live skriver i första hand om kosmetik och om processen att minska på det hon samlat på sig. Hon skriver också ibland om vardagliga saker såsom musik, katter och det som överlag ingår i hennes liv.

Sofies Skönhetsblogg har jag följt rätt så länge nu och det var av henne jag blev inspirerad att göra Månadens Tomma-inlägg. Hon har också en youtubekanal som ni hittar via hennes blogg.

Meikin loppu är en finsk blogg som jag börjat läsa först i februari det här året. Hannele som driver bloggen skriver att hon försöker använda upp det hon har på lager och tillika kunna testa nytt samtidigt som hon inte skall glömma bort gamla favoriter.

Dixi har för en halv månad sedan flyttat till den finska bloggportalen purkkimafia var man samlat ett tjugotal finska skönhetsbloggare. Alla inlägg från de senaste åren finns dock kvar och jag tycker ni skall gå in och kika på hennes blogg också!

 

Vilka bloggar läser du dagligen? Länka gärna till dem i en kommentar så jag också får dela er läsglädje!

02.03.2015 kl. 19:01

Morjens!

Jag heter Mima och jag är intresserad av hälsa, skönhet och fotografering samt att gå omkring på loppisar.
På denna blogg kan du läsa om produktrecensioner, AVON och mina personliga tips och trix. Det är inte helt omöjligt att du får ta del av min vardag också.

Jag är AVON-konsult sedan Februari 2014 och har du frågor om märket eller hur du beställer kan du skicka dem till mimahellsberg[at]hotmail.com

Jag är 24 år, lillasyster, faster, evighetsstuderande och typ ganska kreativ.

25.12.2015