I was away for a long time

Goddagens!

Jag har inte rört en dator på typ... 2 veckor! Jag har inte orkat (efter praktikdagarna) och inte haft tid heller för delen, trots att det kliar i fingrarna och hjärnan exploderat av blogg-idéer.

Tänkte idag att jag skulle fortsätta med Dagens positiva och det blir då dag 2/7.

Igår då jag kom hem till Karis låg ett paket på mitt skrivbord. Först funderade jag vad det riktigt kunde vara men då jag öppnade och såg att det var mina visitkort så släppte jag löst ett litet glädjetjut inombords!

En färgglad fjäder på framsidan och en stor fjäder på baksidan med texten Do what makes you happy

What makes you happy?

09.05.2015 kl. 14:06

Dagens positiva 1/7

Blev utmanad till att skriva valfritt antal positiva saker i sju dagar. Utmanaren är Sallu. Jag antar givetvis utmaningen men tror att dagarna inte kommer komma efter varandra utan lite nu som då ;)

1. Trots att många inskjuknade och inte kunde delta i megapartyt igår tycker jag att det var en lyckad och rolig kväll. Vi fick två nya konsulter under evenemanget!

2. Idag har jag inget annat program än att städa och gå på terapin, en rätt så lugn dag för ovanlighetens skull.

3. Skall nog ta och fota till ett månadens-tomma inlägg idag. Det inlägget kommer komma upp tidigare eftersom jag far på praktik nästa vecka.

4. Solen skiner!


 

23.04.2015 kl. 12:57

PartyLite MEGAPARTY

Jag älskar ljus, jag älskar att fota ljus och ljushållare, jag älskar livet.

Här är några bilder från gårdagens PartyLite MEGAPARTY som jag bl.a. var med och ordnade i Borgkila.


ScentGlow doftlampa, GloLite ljus, brighter world sojaljus, liten glasljustrio och ristikko spegellykta,


Stor Lattice-lykta, medium lattice-lykta (endast bokningsgåva), GloLite kerrostettu kynttiläpurkki, SmartScents doftstickor och blom-prydnader

Somrigaste bordet!
Beach fun glasljus, beach fun 3-veks glasljus, beach fun ljushållare för teljus, hög symmetri + symmetry trio, färgskiftande ljusbas under skumppaflaska (flaskan ingår ej), Jonathan Adler Egeanmeri ljushållare för votivljus och teljus, mermaid beach glasljus, val-ljushållare för teljus, LED-pelarljus (turkos-ombrefärgade).

23.04.2015 kl. 12:21

Morjens Måndag!

Igår morse (vid 7.00) åkte Anna och jag iväg till Järvenpää för att hjälpa till på PartyLite kevätkiertue som har hållit på i dryga två veckor. De började i Rovaniemi och sen dess har gänget varit on the road tills igår då Järvenpää var sista stoppet.

Vi var framme lite innan kl 9.00 och fick genast gå och fylla pappkorgar med ljus och ljushållare/aromabrännare som skulle packas i sellofan. Vi arbetade som i linjer var Anna och jag fyllde ljushållare med ljus alt. lade sellofan i botten på korgar och fyllde med massa ljus och ljushållare och lade dem sen vidare till dem som packade i sellofan. Paketen blev så himla vackra och alla färgkombinationer var namnam (jag hade velat köpa flera stycken men köpte inte en enda sen till sist, vilket nog var helt bra).

Sedan hade vi en väl behövd lunchpaus med godaste grön- och pastasallad!
Efter det började gästerna strömma in (gästerna bestod av konsulter och deras gäster) och vi var 5 stycken som sålde lotter innan seminariet och i pausen.

Lotterna var mycket populära och det var ett bra sätt att få kontakt och småprata lite med likasinnade (ljusälskande!) personer.

Åååh.

Jag skulle vilja skriva om varje liten detalj om evenemanget men jag tror inte att ni skulle orka läsa så jag tar en paus här och om ni vill veta mera om vad jag och Anna gjorde i Järvenpää så får ni jättegärna fråga!

Ikväll skall jag hålla ett party själv allra första gången och jag är SÅÅÅ himla taggad!


Så här såg det ut på soffan för en liten stund sedan då jag började packa ner ljusen och grunkorna jag skall ha med ikväll!


PartyLites kylkass som också är speciellt bra att ha kataloger, broschyrer, pennor, mappar, tändare och doftprover i.

Sade jag redan att jag var taggad, eller? :D

30.03.2015 kl. 13:58

Morjens!

Jag heter Mima och jag är intresserad av hälsa, skönhet och fotografering samt att gå omkring på loppisar.
På denna blogg kan du läsa om produktrecensioner, AVON och mina personliga tips och trix. Det är inte helt omöjligt att du får ta del av min vardag också.

Jag är AVON-konsult sedan Februari 2014 och har du frågor om märket eller hur du beställer kan du skicka dem till mimahellsberg[at]hotmail.com

Jag är 24 år, lillasyster, faster, evighetsstuderande och typ ganska kreativ.

25.12.2015